Ny protesebruger

Som kommende eller ny protesebruger, eller som pårørende, er der mange tanker og bekymringer. Denne side, hvor vi samler information samt hilsner fra protesebrugere er til jer, med ønsket om at give vores erfaringer videre. 

Læs Vink og Vejledning for benamputerede

Ivar er ganske ny protesebruger - og endda på begge ben. Se her, hvor godt det går.

Mød Peter

Peter på benene igen med sin nye benprotese. Billedet er taget af Rikke fra bandagistgruppen, og vi synes, det bedre end mange ord viser, hvordan det føles. 

Vi har talt med Peter igen, og han er nu blevet en aktiv protesebruger, der passer sit udendørs arbejde. Han lægger ikke skjul på, at han i tiden omkring amputationen tvivlede på, at det ville blive muligt at komme tilbage til et aktivt liv, og at han havde mange bekymringer herom. Det er ikke mindst derfor, han gerne vil dele sine erfaringer som benprotesebruger her.

Tak Peter, og på gensyn!

Mød Kirsten

Kirsten er nyamputeret, men allerede i stand til ved egen hjælp at komme rundt i sin stueetage
 på sin benprotese.

Kirstens udtrykker stor glæde over at være tilbage i sine egne omgivelser og stor taknemmelighed over for de mange, der fagligt og menneskeligt har hjulpet hende tilbage igen. Hendes ønske er, at du der selv eller som pårørende er i den urolige tid, må have tillid og tålmodighed med behandling og genoptræning, så I oplever, hvor høj livskvaliteten igen kan blive i et liv som benamputeret.

På denne video kan du se, hvordan Kirsten klarer sig med sin nye protese.

Don't have access?
Call for your free login credentials.
33118557
All fields are required.


forgot password?


Please check your email for your authorization code.