Kroppen

Andetsteds på hjemmesiden kan du finde information om Funktionel Elektrisk Stimulation (FES) og dropfodsskinner, Exoskelettet Indego og andre af de produkter, der hjælper mennesker til at trodse deres handicap og leve et aktivt liv.

Her på siden finder du en oversigt over problemer i fingre, håndled, albuer og skuldre og i knæ, ankler og fødder, som ortoser fra Bandagist Jan Nielsen A/S kan afhjælpe og gøre mindre. Du kan læse om selve ortoserne i vores ortosefinder og få hjælp til at finde et produkt, der passer til dig og din krop ved at kontakte os på mail og telefon eller ved at kigge forbi en af vores butikker. 

 

Skuldre, albuer, håndled og fingre

Fingre

Måske du er en af de mange, der får ondt i fingrenes led, når du skal gribe om et glas, en bog, en mælkekarton eller andre ting. Måske du har vænnet dig til, at det er sådan, og til tanken om, at smerterne i dine fingre er noget du skal leve med.

Sådan behøver det ikke at være. Vi fører en række skinner, der kan støtte dine led og holde dem i en position, hvor de ikke smerter, når du skal gribe om og løfte ting.

Skinnerne er lavet, så de passer til forskellige mennesker med forskellige fingre og fingerproblemer, og vi har en løsning, der passer til dig. Kig ind i vores butik, så finder vi den sammen.

Håndled

Er du blandt de mange mennesker, der har smerter i håndleddene? Er de svage, eller har de tendens til at krumme hånden indad og gøre den svær at rette ud? 

Så kan vi hjælpe dig med skinner, der støtter dine håndled eller holder dem i en stilling, hvor de ikke gør ondt.

Forskellige mennesker har forskellige håndledsproblemer, og det er vigtigt, at du får en skinne, der passer til dig og løser dit problem. Det hjælper vi med.

Albue

En tennisalbue får man, når man overbelaster albueleddet. Det er en lidelse, der gennem tiden har ramt mange idrætsfolk. Idag er den store årsag til lidelsens udbredelse den tid mange af os bruger foran skriveborde og computere.

Vi har har mange typer bandager til tennis- og computeralbuer, og kontakter eller besøger du os, hjælper vi dig med at finde den rigtige. Du er naturligvis også velkommen med andre albueproblemer.

Skulder

Der er mange slags bøvl, man kan have med sine skuldre. Skulderleddet er et meget kompliceret led, og smerter i det kan have mange forskellige årsager og udtryk. Derfor findes en række forskellige bandager til forskellige typer af skulderproblemer. Det er vigtigt, at du bruger en bandage, der passer til dig og din skulder. Det hjælper vi dig med.

 

Fødder, Knæ, Ankler

Fødder

Det er fødderne, vi går og står på i store dele af vores liv og derfor også en del af kroppen, som mange mennesker har ondt i. Der findes mange slags indlæg, der hjælper folk med fodproblemer med at gå og stå sundere og uden smerter.

Vi fører eller laver alle typer, så du er velkommen til at kontakte og besøge os og få de rigtige råd om, hvilke indlæg der passer til dig.

Ankler

Vi bevæger vores ankel, når vi går, hver dag og hele tiden. Det gør anklen udsat for slitage og andre skader. Mange har prøvet at vrikke om og forstuve anklen, og for nogle har det givet ustabilitet senere. For andre skyldes ankel-smerterne slid eller diabetes.

I vores sortiment er der  mange muligheder, der kan hjælpe dig med dine ankel-gener. Du er velkommen til at kontakte os for råd og vejledning.

 

Don't have access?
Call for your free login credentials.
33118557
All fields are required.


forgot password?


Please check your email for your authorization code.