Nyt fra Bandagist Jan Nielsen A/S

Her finder du seneste nyheder fra Bandagist Jan Nielsen A/S

Starband temaeftermiddag 4. oktober

Bandagist Jan Nielsen indbyder til temaeftermiddag om Starband hjelmbehandling til børn (3-18 måneder) med asymmetrisk eller flad hovedform.

Torsdag d. 4. oktober kl. 12.30-15 i Frederiksborggade 23 (ved Torvehallerne og Nørreport)

12.30-13 Registrering, infopakke og frokost.

13-14 Info om Starband hjelmbehandling.

14-15 Overlæge Hanne Hove, vores lægefaglige konsulent, fortæller om kraniofaciale misdannelser inkl. kraniesynostosis og differentialdiagnosen lejringsbetinget plagiocephali.

Der serveres let frokost samt kaffe.

Plagiocephali skyldes ydre tryk mod en blød og hurtigt voksende hovedskal, f.eks. når barnet bliver liggende i samme stilling i længere tid. Barnets hovedform kan synes asymmetrisk allerede fra fødslen men kan også først være bemærkelsesværdig efter flere måneder. Tilstanden er den oftest forekommende årsag til behandling med STARband-ortose.

Starband korrigerer disproportionerne i hovedformen og medfølgende deformitet. Navnet STARband er et akronym for Symmetry Trough Active Remoulding – Symmetri ved proaktiv omformning.

 

 

   

 

 

 

Tilmelding på klinik@bjn.dk eller 33118557

 

 

Ny klinik i Helsinge

Fra januar 2018 finder du os hos Fysiocenter Helsinge.

Her tilbydes bl.a. vurdering og udmåling af dynamiske dropfodsskinner,  støttende, aflastende og korrigerende hjælpemidler til kroppen, bl.a. håndledsskinner, skulderbandager og knæskinner, samt naturligvis kompressionsstrømper og fodindlæg.

Tidsbestilling efter aftale.

 

Jans blog

   Jan Nielsen og andre fra teamet deler på Jans blog tanker om den verden, vi møder.

   Læs med, del meget gerne og kontakt os, hvis du har emner, vi skal sætte fokus på.

Mollii® kan med elektrisk stimulering dæmpe spasticitet og tonus hos børn og voksne.

Ved spasticitet er der, hvad man populært kan kalde en kortslutning af kroppens naturlige elektriske kredsløb. Ved at stimulere de store muskelgrupper lokalt med en strøm, der svarer til nervesignalernes naturlige frekvens, ophæves spasticiteten, og viljestyrede bevægelser bliver mulige. Mollii® har sat metoden i system, således at 58 muskelgrupper stimuleres samtidigt, vel at mærke svarende til den enkelte muskelgruppes behov. Effekten er overbevisende og opretholdes ved blot få timers ugentlig brug af Mollii®.  Kontakt os via kontaktformular eller telefon, hvis du ønsker yderligere information eller en afprøvning af Molliidragten.

Bandagist Jan Nielsen A/S deltager i internationalt centerstudie, der skal dokumentere effekten af Mollii®.

Fodterapeut

Som noget nyt tilbyder vi nu fodbehandling i Frederiksborggade ved statsautoriseret fodterapeut Anne Rietti. Tid kan bookes man-onsdag fra 15. maj. Kontakt os for yderligere information eller tidsbestilling. 

Anne vil endvidere løbende give gode råd her på siderne. Se her, hvordan hun sikrer at en pelotte placeres korrekt i et par sommersandaler.

PROTESECOVER I 3D PRINT

Du har nu mulighed for at sætte dit personlige præg på din protese med et 3d-printet cover. Fremstillet i polyamid og formet så det nøjagtigt matcher det andet ben, kan coveret fremstilles i adskillige skulpturelt smukke markante udformninger i en alsidig farvepalet. Der er endda mulighed for at designe sit helt individuelle cover.  Nedenfor kan du se et udvalg af vores modeller, eller besøg UNYQ, der venligst har lånt os billederne. Kontakt os, og hør om dine muligheder.

Starband temaeftermiddag 2018

   Igen i 2018 tilbyder vi en faglig eftermiddag om Starband hjelmbehandling.

   Det bliver torsdag d. 19. november i Frederiksborggade 23.

   Kurset er målrettet sundhedsplejersker og andre, der sundhedsfagligt har kontakt med helt små børn.

Ampfin svømmeprotese

Ampfin svømmeprotese er en individuelt tilpasset protesefinne til svømning og dykning.

Her er det våde elements svar på en løbeprotese. Kontakt os gerne, hvis du vil høre om muligheden for at prøve en Ampfin. 

Her kan du se Ampfin svømmeprotesen i brug

CareNet dag i Odense

 Der var stor interesse for at høre fysioterapeut Peter Kolbye præsentere vores højteknologiske hjælpemidler og       se Sofies demonstration af sit Indego Exoskelet på CareNet temadagen 1. november 2017 i Odense.

Comfort Socket Design

Comfort Socket Design er et innovativt protesedesign med åben ramme. Det giver mulighed for, at musklerne kan arbejde frit, der er færre varmegener og intet tryk ved siddebensknoglen. 

Tilbagemeldingerne fra vores patienter er virkelig positive, såvel fra dem der har været protesebrugere i årevis, som dem hvor comfort socket design er en naturlig del af deres allerførste proteseforsyning.

Temadage med Nancy Hylton

 Se Nancy Hylton teste Mollii

4. maj 2017 Scandic Horsens  kl. 9-15

5. maj 2017 Scandic Roskilde  kl. 9-15

Kontakt os telefonisk eller via kontaktformular for tilmelding eller spørgsmål.

Det glæder os at kunne invitere til en spændende temadag med Nancy Hylton. Nancy er uddannet hos Dr. Bobath, og hun har sidenhen udiklet et ortosekoncept, hvor fysioterapi og hjælpemiddelforsyning hele tiden arbejder i synergi med hinanden. 
Hun vil inspirere os med sin store viden og erfaring i brug af det dynamiske kompressionssystem Sensotex®, der benytter dybdesensorisk input i sin facilitering af patienten, med det formål at forbedre funktionen.
Nancy arbejder til daglig med børn, men meget af hendes viden og undervisning kan let overføres til voksne med neurologiske udfordringer. Derfor er dagen også relevant for dig der til daglig arbejder med voksne patienter med neurologiske problemstillinger.
Mail os på klinik@bjn.dk eller ring 33118557 for tilmelding senest 27. april. Se mere på bjn.dk
Temadagen vil give baggrundsviden om det dynamiske ortosekoncept og Sensotex®. Undervisningssproget er engelsk.
Vi vil også præsentere den dynamiske ortose Mollii®, et banebrydende svensk hjælpemiddel, der baseret på elstimulation kan reducere spasticitet og fremme genoptræningen af de motoriske funktioner.

 

 

 

Danmarks Indsamling 2017

Vi støtter Danmarks Indsamling hvert år. Årets tema 2017 Intet barn må sulte handler ikke kun om mad på bordet, men om at hvert menneske er unikt, værdifuldt og fortjener et liv og en verden fuld af muligheder. 

I år fik vi mulighed for at bidrage til at sætte fokus på indsamlingen med en video, hvor vores fysioterapeut Anne sammen med egne og kollegers børn viser en hyggelig dansk hverdagssituation. 

Når vores største støttebidrag hvert år går til Danmarks Indsamling, er det ikke mindst, fordi det er erfarne hjælpeorganisationer, der udvælger projekterne og sikrer den implementering, der er helt afgørende for at hjælpen har den bedst mulige effekt. Dét fællesskab, og de muligheder det giver, er vi taknemmelige for at være en del af. 

 

 

Don't have access?
Call for your free login credentials.
33118557
All fields are required.


forgot password?


Please check your email for your authorization code.