Bedre og sikrere gang med ortoser til dropfod

Har du fået dropfod, ved du, at det umiddelbart har konsekvenser for din førlighed og din mulighed for at leve dit liv så aktivt, som du plejer at leve det. Men en dropfodsortose bliver du hjulpet til en fremtid med sikker gang og fortsat fysisk aktivitet.

Dropfod er en almindelig konsekvens af ulykker eller sygdom, der efterlader skader på centralnervesystemet eller direkte på de nerver, der styrer ankelleddets bevægelse af foden. Ordet dropfod henviser til, at foden "hænger", og at det er svært eller umuligt at løfte tæerne og få hælen sat i først. Uden hjælpemidler går mennesker med dropfod ofte meget ujævnt og usikkert.

Et skridt kan blive et lille projekt i sig selv, og selv korte gåture kan kræve store kraftanstrengelser. Og er man vant til at gå meget, kan det være meget frustrerende pludselig ikke at kunne. Mange er også bange for at snuble og falde og foretrækker derfor at holde sig hjemme.

Men med en passende ortose kan de, der har dropfod komme til at gå meget sundere og sikrere og undgå at falde over flisekanter og dørtrin. Dropfodsortoser holder eller løfter din foden, så den bliver sat sikkert i jorden, og sådan at man kan meget af det, man kunne, før man fik dropfod.

Der er forskellige årsager til dropfod og forskellige ortoser til forskellige dropfødder. Det er vigtigt at få en ortose, der passer til dig, din fod og dit ben. Det hjælper vi dig med at få. Du er velkommen til at kontakte os og høre nærmere.

 

Don't have access?
Call for your free login credentials.
33118557
All fields are required.


forgot password?


Please check your email for your authorization code.