Rapael Smart Glove til genoptræning af håndled og underarm

Rapel Smart Glove er et avanceret hjælpemiddel til genoptræning af håndled og underarm efter neurologiske lidelser eller ortopædisk kirurgi. Det brede udvalg af programmer på den medfølgende 32 tommer tablet  giver borgeren en udfordrende og  varieret træningsoplevelse, og ergoterapeuten et værktøj til at registrere progression i borgerens Range of Movement (ROM).

 

 

Avanceret teknologi

I selve  handsken sørger 9 sensorer for at registrere bevægelser i underarm, håndled og fingre og via den indbyggede Bluetooth-forbindelse sende dem som data til tabletten. Det gør det muligt for borgeren at interagere med Rapaels træningssoftware.

 

 

 

 

 

 

 

 

Udfordrende og motiverende træning.

Træningsprogrammerne der følger med rapael Smart Glove er udformet, så de forener det klinisk effektive med det underholdende og motiverende og lægger en dimension af leg og konkurrence til træningen.

 

Spillene udfordrer borgeren, så Range of Motion bliver udvidet, og arousal bliver stimuleret. Samtidig registrerer programmerne resultaterne for den enkelte borger i en database og giver derved et mål for træningens progression.

 

Træningsprogrammerne til Rapael Smart Glove findes i tre typer: 

  • Simple, der hjælper borgeren med at træne enkle bevægelser. De programmer egner sig særligt til genoptræning efter ortopædisk kirurgi. 
  • De funktionsrettede programmer træner flere bevægelser i kombination, fx dem der indgår i husholdning.
  • De kognitive, hvor kravene til motorik og Range of Motion er suppleret med krav til visuel opmærksomhed og kognitive færdigheder.

Ergonomisk udformet og let at vedligeholde Rapael Smart Glove er ergonomisk udformet, og behagelig a

Rapael Smart Glove er ergonomisk udformet, og behagelig at bære og bruge. Den er udførst i Elastomer og derfor let at rengøre og vedligeholde.

 

Don't have access?
Call for your free login credentials.
33118557
All fields are required.


forgot password?


Please check your email for your authorization code.