Vi støtter

Firmaets værdier og vores daglige arbejde i teamet bygger på medmenneskelighed. Vi kommer i vores arbejde tæt på mennesker, der har oplevet ulykke, sygdom eller tab, mennesker der er født med særlige udfordringer og aldrig har kendt andre livsvilkår, såvel som de der pludseligt har fået forandret deres liv og fremtid.

Hjælp og støtte kan gives på mange niveauer, og alle har værdi og betydning: Vores sponsorbarn der lever trygt i en børneby og sender os den fineste tegning hvert år, genbrug og recirkulation af hjælpemidler og komponenter, støtte og eget bidrag til forskning i sygdomsbekæmpelse, trivsel og nye hjælpemidler. Den spontane støtte afbalanceret med den langsigtede og velovervejede.

Her finder du en oversigt over nogle af de projekter og aktiviteter, vi støtter:

 

Just Human

Just Human

Just Human er en non-profit fond etableret på initiativ af Chris MacDonald. Fondens formål er at arbejde på at forbedre danskernes trivsel i forhold til en holistisk indsats, der inddrager alle de områder, der påvirker og regulerer det enkelte menneskes trivsel . Vi er glade for at kunne bakke dette vigtige arbejde op med et guldsponsorat, også i 2020

Just Huamn fokuserer på trivsel, søvn og aktivitet, alle væsentlige faktorer for et bedst muligt liv i fysisk aktivitet. Just Human er ikke kun et støtteværdigt projekt, det og Chris er også en stor  inspiration for vores patienter og team.

Amazing Masaii Girls Projekt

Amazing Masaii Girls Projekt

Amazing Maasai Girls Project

I forlængelse afDanmarksIndsamlingens 2019 tema om at styrke verdens piger, og vores opbakning til Cykelnerven og andre der via fysisk aktivitet gør en forskel for en vigtig sag, er det en glæde at kunne støtte projektet der sikrer uddannelse til piger i Kenya.

Jan har på sin blog skrevet lidt mere om baggrunden herfor.

Vi støtter og følger selvfølgelig stadig Amazing Maasai Girls project her i 2020.

 

Knæk Cancer

Knæk Cancer

Vi støtter Knæk Cancer

Hver tredje dansker får kræft og halvdelen overlever kræft. Vidste du, at 1 ud af 9 kvinder får brystkræft, og kræft er den hyppigste dødsårsag blandt mennesker under 65 år? At afhjælpe og lindre følger og senskader efter kræft er en del af vores arbejde, og vi er glade for, at Knæk Cancer i 2017 har fokus på senskaderne. 

Danmarks Indsamling

Danmarks Indsamling

Danmarks Indsamling er en fælles indsamling til fordel for verdens mest udsatte. Indsamlingen løber i januar eller februar, og kulminerer med et stort tv-show på DR1. Vi støtter hvert år.

 

 

Røde Kors

Røde Kors

Bandagist Jan Nielsen A/S er erhvervspartner for Røde Kors. Sammen med andre virksomheder bidrager vi økonomisk til, at Røde Kors kan træde til og gøre hjælpen nærmest, hvor nøden er størst - i Danmark og andre steder i verden. 

SOS sponsorbarn

SOS sponsorbarn

Vi støtter og følger vores SOS sponsorbarn. Hjerteknuseren på billedet har vi efterhånden kendt i mange år, og det er en fast tradition til vores julesamling at læse brevet om hans liv.

Cykelnerven

Cykelnerven

Cykelnerven cykler for en verden uden sclerose! Vi bakker op, med sponsorat og historier fra ruten.

Don't have access?
Call for your free login credentials.
33118557
All fields are required.


forgot password?


Please check your email for your authorization code.