Vi støtter

Firmaets værdier og vores daglige arbejde i teamet bygger på medmenneskelighed. Vi kommer i vores arbejde tæt på mennesker, der har oplevet ulykke, sygdom eller tab, mennesker der er født med særlige udfordringer og aldrig har kendt andre livsvilkår, såvel som de der pludseligt har fået forandret deres liv og fremtid.

Hjælp og støtte kan gives på mange niveauer, og alle har værdi og betydning: Vores sponsorbarn der lever trygt i en børneby og sender os den fineste tegning hvert år, genbrug og recirkulation af hjælpemidler og komponenter, støtte og eget bidrag til forskning i sygdomsbekæmpelse, trivsel og nye hjælpemidler. Den spontane støtte afbalanceret med den langsigtede og velovervejede. 

Her finder du en oversigt over nogle af de projekter og aktiviteter, vi støtter:

 

Knæk Cancer

Vi støtter Knæk Cancer.   

Hver tredje dansker får kræft og halvdelen overlever kræft. Vidste du, at 1 ud af 9 kvinder får brystkræft, og kræft er den hyppigste dødsårsag blandt mennesker under 65 år? At afhjælpe og lindre følger og senskader efter kræft er en del af vores arbejde, og vi er glade for, at Knæk Cancer i 2017 har fokus på senskaderne. 

Just Human

Just Human er en non-profit fond etableret på initiativ af Chris MacDonald i april 2015. Fondens formål er at arbejde på at forbedre danskernes trivsel i forhold til en holistisk indsats, der inddrager alle de områder, der påvirker og regulerer det enkelte menneskes trivsel . Vi er glade for at kunne bakke dette vigtige arbejde op. Læs mere om Just Human.

Danmarks Indsamling

Danmarks Indsamling er en fælles indsamling til fordel for verdens mest udsatte. Indsamlingen løber i januar og kulminerer med et stort tv-show på DR1. I 2017 har vi foruden økonomisk støtte bidraget til erhvervskampagnen og til DR Ultras promovering af Børns Gode Gerninger.

 

Røde Kors

Bandagist Jan Nielsen A/S er erhvervspartner for Røde Kors. Sammen med andre virksomheder bidrager vi økonomisk til, at Røde Kors kan træde til og gøre hjælpen nærmest, hvor nøden er størst - i Danmark og andre steder i verden. 

Don't have access?
Call for your free login credentials.
33118557
All fields are required.


forgot password?


Please check your email for your authorization code.