Testimonials

Tak for min søns næsebeskyttelsesmaske

Tak for min søns næsebeskyttelsesmaske

Kæmpe stort tak til top professionelle Bandagist Jan Nielsen A/S for at sponsere og specielt fremstille denne næse-beskyttelses-maske til William Lennings, så han trygt kan spille kamp med sin brækkede næse. Som det ses, giver masken så god beskyttelse og sikkehed for William, at han kan spille, som han plejer, uden på nogen måde at være bange og tænke på at passe på næsen. Masken blev fremstillet via høj-teknologisk udstyr og var færdig på 2 dage. Helt fantastisk, vi er så taknemlige.

VIEW FULL STORY»

Hjælp til et brækket kraveben

Hjælp til et brækket kraveben

I maj 2016 brækkede jeg mit højre kraveben. Enhver der har prøvet det, ved sikkert, hvor smertefuldt det er. Det værste var, at jeg ikke fik den helt korrekte behandling på hospitalet. Lægen som tilså mig brugte 2 min., og på vej ud af døren nåede han lige at fortælle sygeplejersken, at hun blot skulle finde en slynge til mig. Den unge sygeplejerske vidste tydeligvis ikke helt, hvad det var for en slynge, så jeg endte med en, som bruges til en brækket arm – og ikke til kraveben?! Min…

VIEW FULL STORY»

"Super og hurtig behandling"

"Super og hurtig behandling"

Har hofteprotese og har lige besøgt Bandagist Jan Nielsen. Atter super og hurtig behandling, de kan bare deres kram.
Problemerne løses altid med det samme.

(Bill Nielsen, Google Anmeldelser)

VIEW FULL STORY»

"Turen Værd"

"Turen Værd"

Jan Nielsen har lige øje for, hvad mit behov er. Rigtig behagelig orientering , kom ind til tiden og føler, at han går op i, om man har tjek på situationen. Jeg har sclerose, ve ben dropfod, knæ slidt og nu med skinner ude at gå, ikke kønt, men super skønt at føle, jeg kan!! Tak for denne gang, det var turen værd !

VIEW FULL STORY»

En samarbejdspartner, der forstår os"

En samarbejdspartner, der forstår os"

Jeg har været dobbelt benamputeret i snart 30 år og har gennem de sidste ca 25 år brugt BJN.
Jeg har været med, siden det var Jan selv og et par andre til i dag, hvor det er blevet en stor organisation, og det har været en god oplevelse hele vejen.

En stor del af det vanskelige for os som patienter med så ekstemt individuelle behov er at finde en samarbejdspartner, der forstår hvad det er, der er vigtigt for os som handicappede, og hvad der er det rigtige i en given situation. På…

VIEW FULL STORY»

Hilsen fra Jens Gammelgaard Nielsen

Hilsen fra Jens Gammelgaard Nielsen

Det er altid en fornøjelse at arbejde sammen med Jan og hans dygtige medarbejdere i finder de bedste løsning til hver enkelt patient. Tak for det. Jeg taler af erfaring.

VIEW FULL STORY»

Amputationsforeningen

Kære Jan og Co

Igen og igen fik vi så mange glade mennesker på en uforglemmelig oplevelse, som vi ikke kunne have skabt uden hjælp fra dig og dit firma.

85 amputerede var med til at gøre opholdet på Sletten v. Silkeborg til en helt særlig weekend, hvor vi fik danset med professionelle dansere, fik bokset så sveden sprang, dyrkede yin-yoga, power-yoga, hjalp nyamputerede til at få et nyt liv, og mange nød livet i vildmarksbad og tilhørende sauna med udsigt over Silkeborgsøerne.

Alle, nye som gamle amputerede, børn, unge…

VIEW FULL STORY»

Don't have access?
Call for your free login credentials.
33118557
All fields are required.


forgot password?


Please check your email for your authorization code.